top of page
50234855_10218208255500591_7505477662115

Om Mig

Varmt välkomna till mig och min sida.
Jag hoppas kunna inspirera dig och erbjuda det du länge saknat.
För mig startade allt med en personlig kris eller snarare om ett uppvaknande av att jag ville hoppa av de snabbt rullande så kallat livshjulet men visste inte hur. Nu vet jag!


Jag är nämligen den fd inredaren som fullkomligt älskade mitt jobb men inte tiden det tog att bygga upp mitt företag för att missa ännu viktigare tid med mina barn. Möjligheten som sedan dök upp när jag vågade kasta in handduken kommer jag vara evigt tacksam för och som jag nu kan erbjuda andra gör mitt arbete idag passionerat. Så utan ekonomiska resurser gick jag från nästintill utbränd till att skola om mig till Mindfulness och Holistisk livscoach, och ändra livsstil helt.


Det var nödvändigt att vända på livets prioriteringar och istället skapa det livet i min vardag som jag inte ville ta semester ifrån.


Idag hjälper jag andra att hitta vanor för att må bra i sin vardag genom min vägledning och inspiration inom kost, näring, mindset och att våga byta och bryta bana i livet, privat eller arbetsmässigt.

Idag driver jag en livsstilsbutik där jag håller tema föreläsningar inom allt som får människor att må bra och arbetar med högklassiga aloe vera produkter i mina olika behandlingar men också som businesscoach för dem som önskar göra en inventering i sina prioriteringar och helt byta bana.


För mig är helhetshälsa att må bra på alla plan i livet för att få balans i livet. Några av de delarna i livets hjul är sömn och återhämtning, rörelse, näring, stimulans, vänner, kärlek och glädje.


Idag kan jag erbjuda bra produkter för att må bra på många plan men också erbjuda en friare jobbmöjligjet som kan innebära att man kan anpassa bättre alla de viktiga delarna i livet.


Varmt välkomna till en kontakt online eller för tidsbokning i butiken för rådgivning.

106894734_201923241137554_81407229064888
bottom of page